WHO'S NUMBER ONE ?

WHO'S NUMBER ONE ?
WHO'S NUMBER ONE ?

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Nouse lemmen junaan


 Jälleen siis koitti aika, jolloin varmistetaan ensi kevään jälkikasvu eli siitossonnit: töihin mars! Tavoillemme uskollisena emot jaettiin kahteen sopivaan ryhmään, joista kumpikin sai oman pullistelijansa.
Tänä kesänä ensimmäistä kertaa vaativiin hommiin ryhtyi Eamon of Ukkonen, joka on vasta reilun parin vuoden ikäinen, mutta jolta odotetaan paljon. Kuten kuvistakin näkyy, poitsu on sekä toimelias että hyväraaminen, kiltti kuin saapas ja söpö kuin pussillinen marsuja. Ensi keväänä sitten nähdään uurastuksen tulos.
Vanha konkarisonnimme Sean kuitenkin tarjosi ihmetyksen aihetta siitä, kuinka vuosien kokemus todellakin tuottaa tulosta. Jo muutaman päivän ajan körmy oli silmäillyt kaihoisasti kaukaisuuteen ja päästänyt vienon mylvähdyksenkin silloin tällöin. Siirron hetkellä olimme valmistautuneet normaaliin käytäntöön: houkutellaan häkkiin, riimutetaan, vedetään peräkärryyn ja niin poispäin, mutta Sean oli tilanteen tasalla.
Samalla kun siirtokalusto saatiin paikalleen, ilmestyi nurkan takaa valtava pää hivenen kallellaan viestien: eikös mennä jo? Hädin tuskin ehdittiin laittaa riimua, kun Sean jo käveli peräkärryyn tyynen rauhallisesti ja seisahtui odottamaan kyydityksen alkua. Pikku ajomatka, luukut auki ja rouvien luo vanhaan malliin rinta röyhyllä. Siitä se taas alkaa!